Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en de functionaliteit te waarborgen. Lees meer Accepteren

Privacy Statement

Van Cranenbroek neemt uw privacy zeer serieus. Het onderstaande zet uiteen hoe wij binnen de website van Van Cranenbroek met persoonlijke informatie omgaan.

1. Alle gegevens die door Van Cranenbroek worden verzameld, zullen strikt vertrouwelijk bewaard worden en zullen niet worden uitgeleend, verhuurd of verkocht, noch op een of andere manier worden openbaar gemaakt.

2. De informatie die u aan Van Cranenbroek geeft, zal met de grootst mogelijke zorg behandeld worden. Het doel van het registreren van persoonsgegevens door Van Cranenbroek is het op maat kunnen leveren van redactionele en commerciƫle informatie aan onze bezoekers.

3. Bij elk bezoek aan onze website herkent onze webserver automatisch IP-adressen. Dit gebruiken wij voor de verwerking van problemen met onze server en voor de administratie van onze site. Het IP-adres wordt tevens gebruikt voor statistische doeleinden, zoals het vaststellen van het aantal bezoeken aan onze website.

4. In uitzonderingsgevallen deelt Van Cranenbroek informatie met nauwkeurig gekozen partners om beter aan uw wensen te kunnen voldoen. U zult daarvan altijd op de hoogte worden gebracht.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief! Blijf op de hoogte van onze actuele aanbiedingen, koopzondagen, speciale acties en dergelijke.